Autós felhasználásra

 aluminium Ideális: aluminium felületek, alufelni stb tisztítására, ápolására, új állapotának megörzésére.  A kezelt felületet megvédik az időjárás okozta elváltozástól, sérülésektől. Megakadályozza, hogy a fékpor ráégjen a felnire. A törlőkendők 2 évig őrzik meg minsőségüket, azonban felbontás után azonnal fel kell használni őket.

muanyag Ideális az autó belső és külső műanyag részeinek kezelésére, például műszerfal, lökhárító stb. A kezelt felületen nem tapad meg semmilyen szennyeződés, tisztításához elegendő víz.   A törlőkendők 2 évig őrzik meg minsőségüket, azonban felbontás után azonnal fel kell használni őket. Egy törlőkendővel 2,5m2 felület kezelhető.

veg-es-keramia Az üvegre és kerámiára kifejlesztett folyékony üveg, kiválóan alkalmas az autó szélvédőjének, visszapillantó tükreinek kezelésére. A törlőkendők 2 évig őrzik meg minsőségüket, azonban felbontás után azonnal fel kell használni őket. Egy törlőkendővel 2,5m2 felület kezelhető.

textil-es-bor_1 Ideális bármilyen textil illetve bőr felület kezelésére, mint például, szőnyeg, gépjármű     szövet ülés, bőr ülés stb. A kezelt felület nem enged át semmilyen nedvességet, koszt, így a felület tisztítása egyszerű, nem igényel tisztítószert és megvédi a felületet a maradandó károsodástól (bor, kávéfolt, festék stb.) Eredeti csomagolásban a termék 2 évig megőrzi a minőségét, felbontás után azonban 6 hónapon belül fel kell használni. Egy flakon körülbelül 10m2 felület kezelésére elegendő.
Nyelvek / Languages