Mindennapjainkról – 2010 értékelése


Az év mint mindig a szokásosan kezdődött! Ki leltárral, ki még az ünnepek utáni pihenésből fakadó lassúsággal,de elindulva…. Mi januárban megkezdtük a Purgator tabletta gyártó cégével a kapcsolatfelvételt és így a február emlékezetes hónap lett: Megkaptuk a hazai forgalmazás lehetőségét!

Március felülmúlta az előző hónapot,szerződésünk lett a környező országok Purgator tabeletta értékesítésére,  (Köszi Tomas!!!!!!) Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Románia.

Az április több fordulós volt: sikerült több hazai multiban sikeresen „vizsgáztunk”,ha nem is egyenesben,de közvetve szinte minden ismert áruházba kikerült!Nagy eredmény volt!Köszönjük! A már említett szokásos kínai vizit (Canton Fair) izgalmasra sikerült, mivel kintlétünk alatt a Izlandi vulkán „beindult” így, ha nem is szándékosan, de meghosszabbítottuk a kint tartozkodásunkat.(azért itt nincs köszönet)

Az év közepére sikerüt több állandó import termékünk ütemezett rendelésével folyamatos és egyben állandó eladásokkal stabilizálni az amúgy is az ismert és tapasztalt  gazdasági problémák ellenére a forgalmunkat.

Kitűzött céljainkat 2010 végére elértük:

Az álatalunk forgalmazott izzókból cégalapításunk (2001) óta 15 millió darabot értékesítettünk! (Évente 1,5millió!!!!!!) Biztosíték értékesítésben is hasonló volt a cél,de itt növekedni tudtunk, átléptük a 16 millió darab értékesítési mennyiséget! Ezzel a mennyiséggel már háromszor körbeértük a Földet!

2020-ra cél a Hold!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek el,hogy ezt mind beszállítattuk,sokszor be is csomagoltuk,etiketteztük,majd ki is  szállítottunk!!! Kész agybaj!

A lazább nyári hónapok után szeptemberben ( már ez is a szokás hatalma ) a frankfurti kiállítás. .Jó volt látni az ismert kiállítók termékeit,tanulva,figyelve,hogy mi lesz jövőre a trendi.

A piac analízis és általános elvárásoknak megfelelve októbertől megújult weboldallal és állandó hírlevelekkel jelentünk meg. (Timi köszi!!!) Még egyszer nagyon köszönjük az építő kritikákat és egyéb hozzászólásokat,hiszen ezek nélkül nem lett volna teljes és mindenki által könnyen használható és értelmezhető kialakítás.

Novemberre ismerté vált a Purgator tabletta éves eredménye. 240.000 db tablettát sikerült értékesíteni,amivel gyakorlatilag ugyanennyi  müanyg PET palacktól szabadítottuk meg,az amúgy is szennyezett környezeteünket. (ez mintegy 1200m3!!!!)

Köszönjük a termékbe vetett bizalmat!

Az év vége több fordulós volt: Visszatért hozzánk a tékozló fiú! Gáspár László(Lackó) újra köztünk és tudom, tapasztaltam, hogy ennek nem csak én örülök. Shanghai-ban, december közepén egy sikeres vásár és partnertalálkozót bonyolítottunk, és ismét sokmindent „hoztunk haza”, s nem csak szép élményeket. Persze az év nem telhetett el úgy,hogy egy a már-már megszokott jó hangulatú évzáró vacsorát költöttünk.

Erről  teljes a  hírzárlat,így szabad a fantáziálgatás.

És végül, de semmiképp nem utolsó sorban a 2010-es eredményeinkhez szeretnék köszönetet mondani először is a vevőinknek, akik az elmúlt évben is minket választottak, és kollégáinknak az egész éves munkájukért: Raktárosainknak, akik több száz tonnányi árut mozgattak meg; a külkeres lányoknak a flott ügyintézésért, és nem utolsó sorban a pénzügyünknek és az üzletkötőinknek!

Ami az előttünk álló évet illeti: megújulásban, meglepetésben idén sem lesz hiány: A PURGATOR további népszerűsítése, újdonságokkal, ajándékokkal; a folyékony üveg  idén startol (hamarosan); partnereinket még több akció, még több ajándék várja a 2011-es évben.

Gáspár Zoltán

SLH Kft.

Comments are closed.

Nyelvek / Languages