Már-már őrület,de ismét ebben a gyönyörű és egyben a méretei miatt félelmetes városban.

Kérdezik – mint mindig – már megint,de jó Neked!!!

Vagy: Nem unod?????Szörnyű lehet!!!

Nem az, inkább megdöbbentő! Megdöbbentő, mert a már említett metró hosszabb lett, ja és a repteret illetve reptereket már összeköti. Mert már a nyugat európai országokhoz hasonlóan mindenhol infó pult, merre vagy, merre kell menned……egyszerűen nem lehet eltévedni!

A kiállítás, mint mindig hozta a szokásos szintjét! Számolhatatlan kiállító, megdöbbentő,hogy vannak újak is! Szintén megdöbbentőnek tudható be, van olyan partnerem akivel rendszeresen ott találkozom, és ami szörnyű,itthon nem!  Erre nem vagyok büszke,de mint sok-sok kereskedő partnert engem is elkapott a nem érek rá, visszahívlak……..mondatok hatalma! Persze a méret most nagyobb lett!!!!!

Pedig már hozzászoktam,hogy vagy egy pár cipő vagy egy új protézis ami ilyenkor kijár! Szakmai szemmel – hiszen ezért mentem – ismét kellemes csalódás! Igen,ha kell gyártanak, csomagolnak töékletes minőségű terméket, de csak akkor, ha nyomatékosan már-már szájba rágósan kéred!

Már az ország közepén élő, gyártó cég is ismeri a nemzetközi fogalmakat………hoppá! Mi lesz itt pár év múlva!!!

És a végén, ami egyszerűen zseniális:  Mindenhol – értsd szó szerint – felállítva egy karácsonyfa,alatta számolhatatlan csomag,szikrázó színekben!!! Egyszerű kis szállodában az ország fája,mit sugall??? Vásárolj,vegyél egy kis pici apró kis ajándékot, hiszen karácsony van!!! Persze mindehol kérdezem,tényleg,mi van? Ajándékoztok????

Válasz:óóó csak kicsi kis apró dolgokat,meg a család együtt kajál egy nagyot! Számoljunk:1.3 Milliárd ember,ebből csak a ¼ egy kis small gift…….. nem bírom ki,hogy ne nézzem kereskedő szemmel!!!!!!

Ennek az üzenetét nem fejtegetem,megtartom!!!!!

Boldog Ünnepet!!!

Comments are closed.

Nyelvek / Languages