A Special Lighting Hungary Kft. (SLH Kft.) a jelenlegi tulajdonosi körrel 2001-ben alakult.

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás első és egyben a mai napig is meghatározó terméke  a Narva gépjárműizzók hazai értékesítése!

Mint „lámpás fiúk”, gyorsan, hatékonyan felvettük a hazai piac igényét. Folyamatos választék bővítés során több gépjárműizzó és általános autófelszerelési termékek értékesítését kezdtük el.

Piaci részesedésünk folyamatos növekedése révén, a gépjárműizzók magyarországi forgalmazásában mára az egyik piacvezető tényezővé váltunk. Többszázezer darabos, folyamatosan bővülő raktárkészletünkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Az európai mellett japán és amerikai személyautók, motorkerékpár, tehergépkocsi, munkagép, és egyéb speciális területek szinte teljes izzóválasztéka megtalálható kínálatunkban. 2005 meghatározó volt az export területén! Megnyertük a Narva, a Philips, az Opel izzókészlet doboz beszállítását, amit a mai napig pontosan teljesítünk és egyben hirdetjük a hazai gyártók kiváló teljesítését.

Kizárólagos forgalmazói vagyunk: Narva,  Lucas, Philips, Elta,  Bright Ride izzóknak és felszerelési termékeknek. Termékeink 90% saját import ill.egyedi gyártás.

2010-től hazánkban , Csehországban, ,Szlovákiában, Lengyelországban és Romániában kizárólagos  forgalmazója a környezetbarát nanotecnológiával készült “világszabadalomként” emlegetett PURGATOR szélvédő tisztító tablettának is. Termékeink megtalálhatóak az egész ország területén viszonteladó partnereinknél, üzemanyag töltő állomásokon, hipermarketben. Cégünk importőr valamint nagykereskedés, várjuk viszonteladók jelentkezését.

Nyelvek / Languages